Tartaar van Hamachi met slaatje van groene boontjes en sesam
Zachte wasabidressing
****
Zeebarbeel met Zuiderse groenten en basilicumsaus
****
Filet van hoeveparelhoen met witte asperges gewentelde tuinkruiden
Krieltjes met rozemarijnzout
Saus met opgelegde tomaat en look
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Ananasconfituur met geroosterde hazelnoten - Melkbrood
suggestie: Burmester Jockey Club Reserve Tawny Port € 9,00
****
3 X aardbei
Matteo Braidot Sauvignon Blanc 2022 Venezia Giulia – Italië
€ 8,00/glas wit - € 36/fles
Lapis Luna – Pinot Noir 2021 - Californië
€ 8,50/glas rood - € 38/fles
Voor de Rosé liefhebbers: Gallina de Piel Wines - Pinkgall 2022 Navarra (Garnacha Blanca/Tinta/Gris)
€ 8,00/glas - € 36/fles
Wijngaard Sint-Martinus – De 3 deugden 2021 Limburg – Nederland (Souvignier Gris, Pinot Gris & Chardonnay)
€ 10,50/glas wit - € 48/fles
Walter Lodali - Barolo Bricco Ambroggio 2014 Piëmonte
€ 12,00/glas rood - € 55/fles
Brouwerij De Graal - Fiertel bier Ronse 7°: Een hoppig blondje, gearomatiseerd met 'buuntsies neutsies' (gepofte gedroogde erwten = streekproduct uit Ronse) € 5,00
Rolling Hills Brouwcompagnie – Oud Bruin Barrel Reserve 6° Oudenaarde: Heel intense aanzet (framboos, kers) met een zoeter middenstuk (vanille, chocolade en toffee) en op ‘t einde een mooi, mild mondgevoel met een lichte bitter die zorgt voor de nodige diepgang bij de finish € 6,50
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.